Shipping Policy

Delovi na lageru se isporučuju istog dana kada naručite do 12 časova, od ponedeljka do petka. U suprotnom, porudžbine se šalju sledećeg radnog dana.

Ako traženi deo nemamo na stanju i mora da se poruči iz VW magacina u Nemačkoj, rok isporuke je do 14 radnih dana.

Za delove koje poručujemo za vas iz Nemačke se uzima kapara.

Paketi stižu u okviru Srbije za 1 radni dan po pravilu. Postoje izuzetci kada kurirske službe kasne, i to nema veze sa nama.

Ako ste porudžbinu napravili npr. u utorak do 12 časova, vaš paket možete očekivati u sredu od 8-17h.

Ako ste porudžbinu napravili npr. u utorak posle 12 časova, vaš paket možete očekivati u četvrtak od 8-17h.

Dostava vikendom nije moguća.

U zavisnosti od veličine paketa i težine paketa, zavisi i cena dostave. Minimalna cena dostave u okviru Srbije za manji paket do 0,5kg je 550rsd.

Cena dostave zavisi od kurirske službe, i nema nikakve veze sa nama.

Porudžbine se mogu poslati svuda izvan Srbije, ali uz predhodnu celokupnu uplatu za traženi deo + dostava do zemlje kupca.

Za cenu dostave je potrebno da se informišete pre poručivanja, jer cena varira od zemlje gde se šalje-udaljenosti, veličine paketa, težine paketa. 

Sve porudžbine za artikle koje imamo na lageru stižu za 1 radni dan ako su poručene do 12 časova tog dana.

Za delove koje nemamo na stanju, postoji ekspresna dostava iz Nemačke, i svi poručeni delovi do četvrtka stižu u sledeći četvrtak(7 dana). Cena je nešto veća u ovom slučaju nego kada stiže u roku od 14 radnih dana. O ubrzanim dostavama iz Nemačke i cenama je potrebno da se u napred informišete preko naše kontakt forme.

Sve poručene delove šaljemo isključivo kurirskim službama u okviru Srbije.

Porudžbine koje šaljemo van Srbije, šaljemo preko Pošte.

Paket kada se pošalje ide sutradan(radni dan) vama na isporuku. Ako paket niste u mogućnosti da primite taj dan slučajno, paket ide i sutradan(radni dan) još jednom na isporuku. Ako i tada ne primite, paket se vraća nama nazad i troškovi kurirske službe moraju da se plate. U tom slučaju ako paket ne želite da primite i odustali ste, potrebno je da nam refundirate troškove dostave koje mi moramo da platimo kuriru prilikom povrata pošiljke.

Za porudžbine koje smo poručili iz Nemačke se svakako uzima kapara, i nema mogućnost otkazivanja.